Jelenlegi hely

Konzultáció

Fogászati konzultáció
Fogászati konzultáció
Fogászati konzultáció

 

A konzultáció a fogászati szolgáltatás első lépése és talán a legfontosabb része, ami megteremti azt a különbségtételt és bizonyosságot, amivel Önnek rendelkeznie kell.

Fontosnak tartjuk, hogy Ön biztonságban érezze magát nálunk az ellátása alatt, és az ellátás utáni években is. Rendelkezzen azokkal az információkkal, amelyek a saját fogászati esetével kapcsolatosak. Ez azért nagyon fontos, mert többnyire pácienseink több implantátum beültetésével, az arra készülő, a saját ép fogazat működésével megegyező fogpótlások, cirkonium pótlások készítésével, régi fogpótlások cseréjével keresnek fel bennünket, és estenként akár 2-300 km távolságból érkeznek hozzánk.

Az ellátás lépései nekünk a napi munkánkat jelentik, viszont az Ön szempontjából a munkánk eredménye az Ön napi életének a részévé válik. Nagyon fontos, hogy ez az életminőség változás, amit a munkánk eredményével el tudunk érni az látható legyen az Ön számára már az első találkozáskor.

A konzultáció azért a legfontosabb része az ellátásnak, mert itt tudjuk átadni azokat a tényszerű információkat, amelyekkel Önnek rendelkeznie kell ahhoz, hogy pontosan tudja, hogyan érhető el a kívánt végeredmény, hány alkalom szükséges a végleges fogművek átadásáig. Illetve számunkra is fontos, hogy ismerjük az Ön fogazatának állapotát, hiszen ezeknek az információknak a birtokában lehet az Ön ellátását megtervezni.

A páciensek többsége a múltban kapott már fogászati ellátást vagy rendelkezik fogpótlással. Pácienseink elmondásai alapján az a tapasztalatunk, hogy az így megélt események, a múltban kapott fogpótlások készítésének módja, a vágyott, de ki nem kommunikált szándékok a páciens részéről vagy a magyarázat nélküli kezelések lépései határozzák meg a fogászattal kapcsolatos adatait.

Nincs szándékunk úgy dolgozni, hogy Ön nem tudja mit kell megtennünk vagy úgy vinni végig ellátásának lépéseit, hogy Ön nem tudja az miért fontos, mivel jár vagy hány alkalomra van szükség fogászati esetének zárásához.

Nincs olyan fogászati beavatkozás, ami azt eredményezné, hogy Ön másnap ne tudná a munkáját végezni vagy a fogpótlások szolgáltatásához szükséges lépések befolyásolnák az utazásait akár munkával vagy családjával kapcsolatban.

Számunkra nem az implantátum vagy a cirkonium korona az elsődleges. Ezek eszközök a panaszmentes, működő fogazat eléréséhez. Nekünk Ön a fontos, az Ön élete, akinek teremtjük azt az eredményt, amivel rendelkezni szeretne a fogazatán keresztül.

Például ha Ön egy átlagos fogászati eset, aki a múltban készített fogpótlásokkal rendelkezik és fogpótlásai alatt a pillérfogak biztonsággal felhasználhatóak az új BioStatikai pozícióra készítendő fogművek alá, akár 3 alkalommal lezárható az Ön fogászati esete, úgy, hogy Ön egy pillanatig sem marad fog nélkül, de tudnia kell miért van ez így nálunk és hogyan érhető el.

Ezért fontos a konzultáció, ami nem egy fogászati szék mellett történik, hanem olyan környezetben és körülmények között, ahol Ön a valósággal, illetve a fogászati esetével kapcsolatos tényszerű információk birtokába kerül mielőtt az ellátás lépései elkezdődnének.

 

KONZULTÁCIÓS ADATLAP